Wednesday, April 21, 2010

bermulanya hobi baru aku ...



Bermula pada 20 April 2010 adalah hari yang x berape nak bersejarah sangat la dalam hidup aku ni , aku da dapat satu hobi baru aku iaitu menjadi seorang amatur bloger hihi .. Agak best gak hobi nie selain ngan Facebook jerk 24/7 jam n asik dengar lagu jer .. start dari tarikh yang aku sebutkan tadi aku da ader satu perubahan baru dalam hidup aku hihi .. selalunyer aku asik view blog orang lain jerk tp hari nie aku da ader blog yang aku create sendiri ngan idea yang x kemane n yang merepek repek yang bakal keluar dari isi otak aku nie ..

Aku ader gak dapat advise dari kawan aku , kalau nak buat blog nie x yah lah nak ikut2 sangat idea2 orang lain n x yah la wat blog nie tempat aku nak meluahkan perasaan aku haha sebab bende-bende mcm tu macam buatkan orang lagi x suke nak view blog aku nie .. Tp tgk la gak ader sesetengah bende yang boleh kite masukkan dalam blog kite nie n ader sesetang bende yang x perlu la kite nak masukkan .. tak per la tgk gak la kalau aku rase hari tu aku nak luahkan perasaan aku nanti aku post jerk la hihihii ...

Ader gak kawan aku cakap suh aku wat duit ngan blog , tp bile aku pk2 balik aku nie da la baru kecik kecik anak pasal blogger world nie x berape tau sangat tentang mcm maner nak wat duit menggunakan blog nie , x per la if satu hari nanti blog aku nie da ramai follower n viewer baru lah aku pk pasal nak wat duit menggunakan blog nie hihih .. Aku nie blum layak lagi kot nak wat duit gune blog nie , ngan blog aku bape kerat orang tah yang view n x popular lagi pun , x payah la nak berangan nak wat duit hihi and aku pun x terfikir sampai kesitu lagi kawan ... Yang aku pk skang nie aku belajar mcm maner aku nak bagi blog aku nie popular n wat orang suke nak view blog aku nie , da namer pun hobi kan wahh hahah ...Terima kasih la kat kawan-kawan aku coz bagi pandangan yang bernas kat aku hihi ..

Hari nie gak ader sorang kawan aku dah gelakkan aku sebab aku da ader blog sendiri hihi .. die kate aku pelik sebab ader blog n die pelik seorang lelaki ader blog hahah .. tp die da jadi first follower aku hahah .. ala nak pelik aper nyer aku wat blog nie pun sebab aku nak tambah lagi hobi aku , dari aku buang mase main Facebook n main game same gak peginyer ngan aku wat blog sekurang kurangnya ader gak panambahan tuk hobi buang masa dalam hidup aku nie hahahah ...

Kalau ader sesaper yang jadi pengikut blog aku nie , tolong la bagi sikit2 tunjuk ajar tentang dunia blog nie k , aku nie still noob dalam dunia nie , mungkin segala tunjuk ajar korang tu bole buat aku nie jadi seorang yang tersohor dalam dunia blog nie mane tau wahhhh haha ... n maner la tau dengan tunjuk ajar n pandangan korang tu bole buatkan blog aku nie tersenarai dalam pro bloger listing hahaha , besar cita-cita aku hahahah ..

ok la skang nie pun jam da menunjukkan jam 5pagi waktu malaysia n aku still x abis-abis lagi stadi TITAS tuk papaer sok kul 9 hahah .. nie sume blog punyer pasal aku jadi gian asik nak cari info tentang blog nie hahah .. nie la satu perangai buruk nie yang susah nak buang , bile ader bende baru jerk yang datang dalam diri aku mule la aku lupe tentang bende yang ader kat sekeliling aku hahah ..

Last , hope to all my viewer give u'r support k .. bye then ..

3 comments:

  1. Good luck with your new blog. Keep updating ok!

    ReplyDelete
  2. aku ttbe terase pedas plak...huhuhu... xpe la bro, keep it up...

    ReplyDelete