Tuesday, June 22, 2010

HAPPY FATHER DAYS a.k.a HAPPY CHEMIRAN DAYS

selamat hari ayah , daddy , bapak dan seangkatan dengannyer aku ucapkan kepada bapa-bapa yang ader kat seluruh bumi nie .. yang penting skali happy father's day to ENCIK CHEMIRAN BIN SAYID , iaini merangkap bapa yang paling sporting dan paling perfect kat dalam dunia nie dan merangkap bapa aku hiihi ... ur the best daddy ...i love u so much ....

post kali nie aku malas nak mengarang aku just nak letak pic2 sambutan yang dibuat oleh kami adik beradik untuk bapa kami yang paling kami sayang skali ..


doughnut nie aku yang decorate sendiri kat big apple kluang hahahah ..  




nampak x donut yang ader gamba muke tu? tu ader seseorang yang wat special tuk bapak aku hahahh



ini lah encik cemiran a.k.a bapak aku 




father's day pun ader lilin ker haha ... pelik2 




we luve u so much ibu n ayah 




mcm mane yang bapak aku leh tinggi dari aku nie hihiiii 




anak yang bapak aku paling sayang skali , akak aku .. da nak kawen da hahaahha 





adik aku time nie ngan pakai swar pendek aku sengaje amik bagi nampak full hahha




we luv u daddy ... u'r the best father in the world 



saper lagi hemsem ... hahahha






pas makan donut bapak aku leh ajak makan durian lak hahah .. die kate wat pencuci mulut hahha ...

3 comments:

  1. abg comel ah korang;p;p.;p.;p..uncle wahab i love u too

    ReplyDelete
  2. peh abang miran dah tua dah...Noreen nak kawin ngan sape...?

    ReplyDelete